Български
Валута:
BGN
Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.

One Days You Cica-ming Lip Balm 10ml

Наличност Изчерпана наличност


ВАЖНО! Всички промоции, кодове за отстъпки и точки за лоялни клиенти важат само за онлайн поръчки.

 
Балсам за устни One Days You Cica-ming - Успокояващ, подхранващ и овлажняващ балсам за устни, който съдържа екстракт от Centella Asiatica и други хранителни вещества за овлажняване, защита и осигуряване на необходимата грижа за вашите устни. Има лека текстура, която прилепва към устните ви, но и ги предпазва със силна хидратираща сила. Направен с безопасни съставки за грижа и успокояване на устните. Балсам за устни без лепкавост или слепване

Съставки, които обичаме в One Days You Cica-ming балсам за устни:
​​
  • Каприлова киселина: Съставка, извлечена от кокосови орехи, известна с превъзходните си овлажняващи ефекти, помага да поддържате меките и гладки устни.
  • Екстракт от Centella Asiatica: Мадеказовата киселина от листата и стъблата помага за успокояване на кожата.
  • Екстракт от Carthamus Tinctorius (шафлора): Съдържа голямо количество линолова киселина, която е добра за овлажняване на кожата и осигурява хранителни вещества и влага на кожата с високо съдържание на минерали и протеини и помага за предотвратяване на увреждане на кожата отвън.
  • Масло от ший: мастният екстракт от най-овлажняващия плод на планетата създава филм върху устните ви, за да предотврати изтичането на влага.

Успокояващ и подхранващ хидратиращ балсам за устни. Съдържа екстракт от Centella Asiatica и други хранителни вещества, които овлажняват устните, защитават ги и осигуряват необходимата грижа. Има лека текстура, която полепва по устните, но предпазва устните със силен овлажнител. Направен с безопасни съставки за грижа за устните и успокояващ Балсам за устни, който не лепне и не се слепва.

Предимства: 
 
  • След използване на Cica:ming балсам за устни, той не става лепкав или хлъзгав върху устните, дори ако нанесете боя или червило
  • Проектиран за лесно нанасяне върху мъже и жени от всички възрасти с диагонална структура на изрязване, така че дори съдържанието да може да се използва пестеливо в края.
  • Защитава устните за продължителни периоди от време със силно овлажняващо усещане въпреки леката си текстура.

Опаковка: 10 мл


Нанасяйте често, когато почувствате сухота в устните си. Нанесете нежно върху сухи устни, когато нанасяте под маската за лице. Нанесете обилно преди лягане, за да осигурите меки и росени устни на следващата сутрин.
Cicaming, Tri(Caprylic/Capric) Glyceryl, Hydrogenated Polyisobutene, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Sorbitan, Olive Oil, Shea Butter, Microcrystals. Wax, Isopropyl Myristate, Beeswax, Tocopherol, Isopropyl Palmitate, Rosemary Leaf Oil, Safflower Flower Extract, Fruit Extract.

Имайте предвид, че списъкът със съставките може да се различава от партида до партида. Прочетете списъка със съставките, който е на етикета на вашия продукт за най-актуален състав.

Трябва да сте влезли, за да оцените

Безплатна доставка
Безплатна доставка
За всички поръчки над 100 лв.
Преглед
Опция Преглед
Прегледай поръчката си преди да я платиш
Сигурно пазаруване
Сигурно пазаруване
Пазарувайте сигурно и удобно в онлайн магазина