Български
Валута:
BGN
Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.
Glamour Beauty Lush

Аксесоари за Грим

Не е намерен продукт
Сортирай по:
Филтри
Не е намерен продукт

Подобрете грима си с аксесоарите на Glamish.eu

Основни инструменти за всеки любител на грима

В Glamish.eu разбираме, че основата на перфектното гримиране не се крие само във висококачествените продукти, но и в инструментите, които използвате. Нашата гама от аксесоари за грим е внимателно подбрана, за да гарантира, че всеки любител на грима - от начинаещи до професионалисти - ще намери основните инструменти, необходими за безупречна визия.

 • Висококачествени четки за грим за прецизност

В грима всеки щрих и съчетание са от значение, ето защо нашата селекция от четки за грим е проектирана така, че да предлага несравнима прецизност. От плътни четки кабуки за безпроблемно нанасяне на фон дьо тен до четки с фини върхове за сложен грим на очите - гарантираме, че всяка четка от нашата колекция отговаря на най-високите стандарти за качество и ефективност.

 • Бюти блендери и гъби за безупречно нанасяне

Постигнете заветния ефирен завършек с нашата гама от бюти блендери и гъби за грим. Тези незаменими инструменти са идеални за разнасяне на фон дьо тен, коректор и контуриращи продукти, като осигуряват гладко покритие без линии, което изглежда естествено и сияйно.

Как да усъвършенствате визията?

Извивачки за мигли: 

Извивачките за мигли са задължителен аксесоар в арсенала ви за грим. Те служат като средство за постигане на широки, изразителни очи, като моментално повдигат и извиват миглите за по-отворен и буден вид. Ето как да се възползвате максимално от този незаменим инструмент:

 1. Подготовка: Започнете с чисти мигли без спирала. Това гарантира, че миглите ви няма да са натежали и ще могат да се извият максимално.

 2. Загряване (по желание): За да постигнете по-силно извиване на миглите, можете леко да загреете машината за извиване на мигли със сешоар за няколко секунди. Тествайте извивачката върху китката си, за да се уверите, че не е прекалено гореща, преди да я приложите към миглите си.

 3. Позициониране: Отворете машината за извиване на мигли и поставете миглите си между щипките. Приближете се възможно най-близо до основата на миглите, без да притискате кожата.

 4. Извиване: Внимателно стиснете извивачката и задръжте за няколко секунди. За по-изразено накъдряне можете да напомпате леко извивачката в основата, средата и върховете на миглите си.

 5. Завършващ щрих: Нанесете любимата си спирала за мигли, за да затвърдите извивката, като придадете обем и дължина.

Острилки за моливи: 

Острилките за моливи може да изглеждат лесни за употреба, но изборът на правилната острилка може да има съществено значение за грима ви. Добре подостреният молив позволява по-прецизни линии, независимо дали очертавате очите си, или оформяте устните си. Ето как да се уверите, че моливите ви са винаги в отлично състояние:

 1. Изберете правилната острилка: Не всички острилки са еднакви. Търсете острилка, която е подходяща за различни размери и е специално проектирана за моливи за грим, за да избегнете счупване и изхвърляне.

 2. Нежно подостряне: Завъртете молива внимателно в острилката, а не острилката около молива. Тази техника помага за постигане на гладка, равномерна точка без излишен натиск, който може да счупи върха.

Как да организирате и подобрите процеса?

 • Стилни чанти и калъфи за грим: 

Нашата селекция от чанти и калъфи за грим съчетава функционалност и стил, осигурявайки шикозно решение за организиране на основните ви принадлежности за грим, независимо дали сте у дома или в движение.

 • Органайзери за грим за всяко пространство: 

С нашата гама от органайзери за грим увеличите максимално пространството си и поддържайте колекцията си от гримове подредена. От компактни контейнери до обширни комплекти с чекмеджета - намерете идеалния органайзер, който да отговаря на вашите нужди и естетика.

 • LED огледала за перфектно осветление: 

Кажете сбогом на неравномерното нанасяне на грима поради лошо осветление. Нашите LED огледала предлагат регулируеми настройки на осветлението, което ви гарантира перфектно осветление, за да нанасяте грима си точно по всяко време на деня.

Специални инструменти за детайлна работа

Прецизна пинсета и ножица за вежди: 

Прецизната пинсета и ножица за вежди са проектирани за лесна употреба и оптимален контрол при детайлно оформяне на веждите.

Почистващи средства за четки за хигиена и дълготрайност:

Удължете живота на четките си и поддържайте хигиената с нашите ефективни препарати за почистване на четки. Редовното почистване предотвратява натрупването на бактерии и остатъци от продукти, като осигурява чисто нанасяне всеки път.

Открийте най-новите аксесоари за грим

Бъдете начело в играта за красота с нашата колекция от иновативни инструменти за красота. От най-новите технологии в грижата за кожата до модерните джаджи за грим, Glamish.eu ви предлага най-новите и най-желани аксесоари на пазара, обичани както от гримьорите, така и от любителите на красотата.

Иновативни инструменти за красота на пазара

Нашият ангажимент към иновациите означава, че винаги сме в търсене на следващия аксесоар, който ще промени правилата на играта. Независимо дали става въпрос за многофункционален инструмент за красота или за най-новите устойчиви аксесоари за красота, Glamish.eu е вашата основна дестинация за откриване на новаторски продукти, които революционизират рутинната ви гримьорска практика.

Модерни аксесоари, обичани от гримьорите

Професионалните гримьори разчитат на най-добрите инструменти, за да създадат своите шедьоври, както и ние. Нашата селекция включва модерни аксесоари, които отговарят на високите стандарти на индустрията, като гарантират, че всеки любител на грима има достъп до професионални инструменти за ежедневна употреба.

В Glamish.eu вярваме, че подходящите аксесоари могат да преобразят грима ви, като го направят по-ефективен, приятен и ефикасен. Потопете се в нашата богата колекция от четки за грим, гъбички, органайзери и иновативни инструменти, предназначени да подобрят рутинните ви процедури за красота, като гарантират прецизност, хигиена и максимално добро нанасяне на грима. Разгледайте нашата гама днес и открийте как перфектният аксесоар може да издигне играта ви с грима до нови висоти.

Безплатна доставка
Безплатна доставка
За всички поръчки над 100 лв.
Преглед
Опция Преглед
Прегледай поръчката си преди да я платиш
Сигурно пазаруване
Сигурно пазаруване
Пазарувайте сигурно и удобно в онлайн магазина