Български
Валута:
BGN
Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.
Glamour Beauty Lush

Бонус програма

Програма с бонус точки за лоялни клиенти


Добре дошли в програмата за лоялни клиенти на Glamish.eu


Привилегия единствено за регистрираните потребители на Glamish.eu, програмата за лоялни клиенти ви дава възможността да получавате бонус точки, винаги когато пазарувате, и да ги обменяте директно при поръчката на нови продукти за отстъпка от цената.

Достатъчно е да пазарувате в Glamish.bg през своя профил, за да събирате бонус точки. Колкото повече и по-често пазарувате, за толкова по-големи суми може да обмените събраните от вас точки под формата на отстъпка отстъпка от цената на продуктите при следваща поръчка.

!!! ВАЖНО !!! За поръчки, които не са направени през профил, а като гост, не се начисляват бонус точки и съответно не могат да се ползват за следваща поръчка, дори и да имате регистрация. За да получавате бонус точки за всяка поръчка, първо влезте в профила си и след това направете поръчката. 


Как събирате бонус точки?


Бонус точки се събират от регистрираните потребители на сайта за всеки един продукт при всяка покупка, като всеки един лев от редовната цена на продукт носи една точка. За улеснение, под цената на всеки продукт в продуктовата му страница е посочено колко точно бонус точки ще получите при закупуването му. При продукти в промоция, броят на точките ще се определя на база редовната, а не намалената цена. При продукти в разпродажба, бонус точките може да бъдат изчислени на база намалената цена. 

Натрупаните бонус точки могат да се използват под формата на отстъпка за всяка следваща поръчка, като 1 бонус точка = 0,01 лв. отстъпка.

По всяко време имате възможност да проверите колко точки сте събрали във вашият профил.


Как да обмените вашите бонус точки?


Събраните бонус точки могат по всяко време да бъдат конвертирани под формата на отстъпка от цената на продуктите при последваща поръчка. За да бъде приложена отстъпката от цената, получена от събраните бонус точки, трябва да поставите отметка пред полето с текст „Използвай бонус точки“ в кошницата ви при финализирането на поръчката (тази опция е налична на последната стъпка от финализирането на поръчката). В случай, че отметката не бъде поставена, натрупаните точки ще бъдат събрани с тези от следващата поръчка и могат заедно да бъдат използвани за някоя от следващите ви поръчки. Вие сами избирате за коя ваша поръчка да бъдат конвертирани събраните точки.

Бонус точките важат само за отстъпка от цената на продуктите, а цената на доставка се заплаща отделно съобразно условията за доставка на Glamish.eu.


Бонус точките не могат да бъдат заменяни за пари.


В случай, че събраните точки, които искате да използвате, са повече от цената на поръчваните продукти, то следва да изберете и други продукти, които да допълнят с цената си до стойността на събраните точки. В противен случай може да загубите точките, които са на над размера на цената на поръчваните продукти и те няма да могат да бъдат възстановени. 


Предимствата за вас:


Колкото по-често пазарувате, толкова повече бонус точки събирате - независимо от стойността на поръчката, събирате бонус точки срещу всеки похарчен лев.

Спестявате пари - чрез събраните бонус точки вие може да вземете продукти напълно безплатно.

Пазарувайки от Glamish.eu, вие ще се убедите, че лоялността ви ще бъде щедро възнаградена.


Условия за ползване на програмата Glamish.eu Бонус точки:


- Всеки регистриран потребител на сайта glamish.eu може да се възползва от програмата.
- Бонус точки се начисляват за всички поръчки, направени от регистриран потребител, независимо от размера им.
- Бонус точките се начисляват в потребителският акаунт, от който е направена поръчката, след като тя бъде финализирана. За финализирана се приема поръчка със статус "Платена". (Бонус точките, ще бъдат видими във вашия профил до 2 дни след заплащане на поръчката).
- Glamish.eu си запазва правото да променя условията на програмата и продуктите които могат да бъдат закупени с бонус точки.
- В случай, че потребител има невзети поръчки, Glamish.eu има правото да занули точките в профила на потребителя.

Преди да плати с бонус точки всеки потребител следва да бъде запознат с Условията за ползване на програмата Glamish.eu Бонус точки.
Безплатна доставка
Безплатна доставка
За всички поръчки над 100 лв.
Преглед
Опция Преглед
Прегледай поръчката си преди да я платиш
Сигурно пазаруване
Сигурно пазаруване
Пазарувайте сигурно и удобно в онлайн магазина