Български
Валута:
BGN
Безплатна доставка за поръчки над 100 лв.
Glamour Beauty Lush

Доставка

Цени за доставка

Цената за доставка в рамките на България е фиксирана - 5,60 лв. за поръчки до 100 лв. и безплатна за поръчки над тази сума. Безплатната доставка се ползва за всяка поръчка на стойност над 100 лева, след като се извадят всички отстъпки от промокодове или точки за лоялни клиенти и цената на подаръчни ваучри, включени в поръчката. 

В цената от 5.60 лв. са включени всички разходи по доставката на поръчката Ви: опаковане, транспорт до адреса Ви, застраховка на продуктите и комисионна за куриера, обработващ наложения платеж.

В процеса на поръчката има поле за допълнителни уточнения - там можете да уточните детайли, свързани с доставката, които ние ще вземем под внимание при обработката на поръчката Ви.

Срок на доставка

Доставките се изпълняват в срок до 4 работни дни от куриер на фирма Еконт или Спиди, като избор може да направите при финализирането на поръчката. 

При големи натоварвания на куриерите може да има забавяния, като ще направим всичко възможно, доколкото зависи от нас, предварително да бъдете уведомени за това.

Рекламации при увредена пратка

Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането.

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообрзани екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът (получателят на пратката) е длъжен да изиска оригинала и копие от протокола, след което да се свърже с представител на Glamish.eu за завеждане на рекламацията. Glamish.eu се ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума, само след предоставянето на протокола от страна на клиента.

Рекламации за липсващи и/или сгрешени и/или повредени артикули няма да бъдат приемани и разглеждани ако не са направени при спазване на гореописаната процедура. 
 
Безплатна доставка
Безплатна доставка
За всички поръчки над 100 лв.
Преглед
Опция Преглед
Прегледай поръчката си преди да я платиш
Сигурно пазаруване
Сигурно пазаруване
Пазарувайте сигурно и удобно в онлайн магазина